Min drømmebolig: Kontor

Min drømmebolig: Badeværelse

Svenskeren og jeg har læææææænge drømt om at købe hus.
Jeg kan sidde flere timer på Pinterest og finde inspiration til vores drømmehjem, til når vi en skønne dag kommer der til.

Vi er begge faldet for Dragør – det har alt hvad vi leder efter. Natur, vand, by – what’s not to like? Det kan jeg fortælle dig; prisen!

 

Et lille udsnit af forskellige temaer, elementer, materialer, farver og strukturer jeg ville elske på mit drømmebadeværelse:

 

badevaerelse-2 badevaerelse-4 badevaerelse-3 badevaerelse-6 badevaerelse badevaerelse-5 badevaerelse-9 badevaerelse-8 badevaerelse-7 badevaerelse-10

Jeg elsker rå materialer, men samtidigt er jeg en sucker for romantik!

 

Jeg ville elske at finde gamle jernbanesveller til at skabe opbevaringsplads og andre elementer til indretningen! Hvis du har en idé om, hvor man kan anskaffe sig sådanne uden at det koster en halv bondegård, så giv gerne en heads up! Drømmescenariet er, at finde et hus med mulighed for et kæmpe badeværelse med stor bruseniche og mulighed for et koloenormt badekar. Porcelænsklinker og -vask i hvidt til at give rummet lys og rummelighed. Plads til planter, håndklæder og alverdens produkter. Gulvet er jeg stadig lidt splittet på, måske noget i jadegrønt?

Hvordan ser dit drømmebadeværelse ud?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

Min drømmebolig: Kontor