Når mindreværdet kigger frem

NYC: Luksus på budget

Mine veninder havde advaret mig – shopping i USA er farligt. De havde ret. Åh, hvor havde de ret!

cec03411-02a6-49a3-88de-8a15a070e724

Jeg vil så gerne gå op i mode, men det går ærligt talt ikke skide godt. Min garderobe består af basis-items og ikke så meget mere end det. Bevares, jeg har forsøgt mig med et par outrageous stykker tøj, men jeg er åbenbart ikke helt klar til at skille mig ud.

Back on track..

Det er absurd, hvad du kan få for et par hundrede kroner i USA. Jeg har inddelt det i 3 kategorier:

Skattejagt

Her tænker jeg på butikker som Marshall og Ross. Her er virkelig meget crap. Virkelig meget! Men det er en del af charmen. Du finder alverdens brands her – blandet i et stort mix. Det minder lidt om en stor genbrugsforretning i provinsen. Totalt uoverskueligt. Minimal organisering. Sindssyge priser.

Magasin i ny forklædning

Century 21. Jeg får kuldegysninger af at tænke på det sted. Forestil dig Magasin. Stativ efter stativ inddelt efter designer og stil. Calvin Klein-kjoler til $60, solbriller fra $20 og op, tasker i tusindvis og ikke mindst sko. Karl Lagerfeld, Manolo (som om jeg nogensinde ville være cool nok til at købe det – but still..) – du finder vitterligt alt her til røverpris! Svenskeren var ved at få en mindre hjerneblødning efter de første 4 timer derinde – jeg klandrer ham absolut ikke!

Paradis på jord

Jeg havde forelsket mig i et par Karl Lagerfeld sko i San Fransisco – eller hvertfald et eller andet sted på den anden side af USA. Jeg, dum som jeg er, købte dem ikke, da jeg var helt overbevist om, at de burde være til at opstøve i New York. Boy, was I wrong! Jeg var faktisk på grænsen til utrøstelig. Den nærmeste Karl Lagerfeld outlet lå i New Jersey – og svenskeren indvilgede i at tage på tur til NJ.

The Mills at Jersey Gardens er et kæmpe outlet-mall. Her findes mere end 200 butikker! Michael Kors, Victoria’s Secret, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Adidas, BOSS, Guess, Levi’s – behøver jeg sige mere?

Der er absolut ingen tvivl om, at jeg kommer tilbage til New York – når jeg engang er blevet cool og tør at komme ud af min comfort-garderobe!

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

Når mindreværdet kigger frem