& velkommen til mig

Julegaveværksted – bare en idé

god-jul

Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen – og julen varer lige til påske..

Jeg har aldrig været særlig stor tilhænger af julen og alt det der hører med – hvertfald ikke de seneste 10 år. Jeg er et meget melankolsk menneske, og juletiden (og især nytår) giver mig et ordentligt læs ammunition til selvplage. Hvornår julen og jeg begyndte at blive uvenner eller hvorfor er egentlig stadig ret uklart, nu jeg tænker over det.

Min søster har to skønne piger – de er den eneste grund til at jeg er begyndt at hoppe lidt med på julebølgen igen. De skal have de bedste minder om hyggelige juleaftener og hyggestunder – præcis som jeg selv har haft.


Jeg har (forhåbentligt) startet en ny tradition med mine guldklumper: Julegaveværksted .

Jeg shoppede masser af kreative ting (rammer, perler, tekstil, garn og alverdens andre små pysselsager). Hele weekenden var dedikeret til hygge, kvalitetstid og julegavelavning. Det var en kæmpe succes og noget jeg virkelig håber, at vi kommer til at holde fast i mange år frem!

Den yngste lærte at sy og fik syet 6 eller 7 bamser – både til julegaver og selvfølgelig også et par stykker til hende selv. De store piger malede masser af billeder, syede småting, lavede nøgleringe – efter nogle få timer var der allerede 10+ gaver klare til jul. Den første dag kom vi først i seng kl. 2.00, alle var så dybt optagede af vores lille gaveværksted og tiden fløj afsted.

Pigerne synes (heldigvis) at det er ret spændende at komme en tur til Sverige, så lørdag gik vi en tur ude i byen, drak kakao på Espresso House og fandt lidt ekstra småting der skulle bruges på eftermiddagens julegaver.

Jeg er ekstremt ringe til traditioner – hvis nogle har idéer til yderligere hyggelige traditioner, så skyd!

 

Glædelig jul!

xoxo

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

& velkommen til mig