Min drømmebolig: Soveværelse

Keramik – min terapi

My Claybies

2017 var, og er vel stadig, ærligt talt et rigtigt lorteår. Et år med nedture, knuste drømme, udmattelse og ligegyldighed. Midt i al elendigheden forsøgte jeg, at finde noget at gå op i. En lille regnbue i min evige tordensky. Jeg startede på et keramikkursus.
Det er cirka det bedste 2017 bragte med sig!

Jeg er piv-elendig til det – men jeg finder ro. Al stress, alle bekymringer, forlader mig. Jeg har en stor skabertrang og elsker at lave ting selv, her får jeg virkelig tilfredsstillet den side af mig selv. Det er så fantastisk at se en klump ler drejes til en fin lille skål i dine egne hænder.

Jeg fandt et sted her i Malmö, The Clay Lab, hvor jeg gik på et 6-ugers kursus á 3 timer hver søndag. Det var ret svært at være ledig 6 søndage i streg, men heldigvis var de OK fleksible med at flytte ens timer, hvis det skulle brænde på. Nu har de Gudsketakoglov lavet et drop-in klippekort. Nu har jeg totalt 20 timer som jeg kan fordele på de tilgængelige drop-in tider og i højere grad selv styre hvornår det passer mig at lege lidt i lerværkstedet. Jeg elsker virkelig at have friheden til at komme, når det passer mig og at jeg selv kan vælge om jeg vil komme i 1 time eller 4.

Jeg er ikke just et naturtalent, dette er blot én af de mange ting jeg er møghamrende elendig til – men 3 af mine kreationer er jeg blevet nogenlunde tilfreds med:

 

claybies-2 claybies-3 claybies

Har du nogle hobbyer? Hvad får dig til at slippe alt og fokusere på nuet?

xoxo

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

Min drømmebolig: Soveværelse