Rejser: Mauritius - på budget

10 hurtige om rejser

Jeg har lidt rejsefeber og udlængsel. Det føles som 100 år siden jeg sidst var udenfor Skandinaviens grænser. Rastløs. Om mindre end en måned går turen til USA med svenskeren – Gudskelov! Jeg kan næsten ikke vente!!!

Så nu bruger jeg lidt af den søde ventetid på at gruble over disse 10 hurtige om rejser:

Aktiv ferie vs. badeferie

Jeg er så magelig. Ikke at jeg ikke rokker mig ud af flækken i 14 dage, men mit primære fokus på ferie er at slappe af og nyde. Badeferie vinder klart her!

Storby vs. charter

Jeg elsker begge dele! Storbyer kan dog hurtigt stresse mig – så charteren vinder i denne omgang.

Strand vs. pool

Stranden vinder altid. Jeg er opvokset på en ø – strand og hav er bare noget helt specielt for mig.

Øst vs. Vest

Tough choice. Umiddelbart er jeg nok mest til Østen – det er også her jeg har været mest. Der findes så mange spændende steder at besøge i alle ender og kanter.

All Inclusive vs. Bed-and-breakfast

Aldrig, aldrig, aldrig All Inclusive!!!! Fair nok at børnefamilier synes det er det nemmeste (især økonomisk), men jeg skal ikke nyde noget af det. Jeg vil se og smage det lokale og ikke mindst støtte lokalbefolkningen og medvirke til at samfundet udenfor de store resorts ikke dør.

Sol vs. skygge

Mja, her er jeg også splittet. Sol i 2 timer – skygge i 5. Solen vinder dog. Plejer dog at være meget påpasselig med solen især i middagstimerne. På Mauritius var jeg en anelse uforsigtig og endte med en lille 1. gradsforbrænding. (Alvorligt talt, man kunne nærmest pille bacon af mine skuldre. Suk!)

Øl vs. vin

Jeg er et ølsvin.

Lydbog vs. fysisk bog

Mine bøger ligner som regel noget der har overlevet atomkrig. De kommer med på stranden, bliver indsmurt i solcreme og saltvand. Jeg forsøger patetisk at bilde mig selv ind, at det giver dem karakter. Ja ja, Julie.

Guidet udflugt vs. udforskning på egen hånd

Guidede udflugter er en dejlig måde at få alt serveret og jeg tyr bestemt også til dette! Er tid en faktor vælger jeg uden tvivl guidet tur. De allerfedeste oplevelser har jeg uden tvivl haft på egen hånd. Det er her, man virkelig får en på opleveren!

Kamera vs. iPhone

Havde jeg haft et lækkert systemkamera (og evnerne til at anvende det) havde svaret jo uden tvivl været kamera. Det ville være en kæmpe luksus at kunne tage nogle lækre billeder i ordentlig kvalitet. Dog synes jeg at det er skønt at have alle sine elskede ferieminder med i lommen altid.

10-hurtige-rejser

Hvordan ville dine 10 hurtige se ud?

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

Rejser: Mauritius - på budget