Lister, lister, lister

Ting jeg troede ville blive et større problem

Jeg er vokset op i Vestjylland. Altså, det rigtigt mørke Vestjylland – der, hvor der er 20 kilometer til den nærmeste Kvickly.
Som person kan jeg godt være en anelse ængstelig, men jeg er også blevet opfostret med, at verden er et meget farligt sted – hugorme og kviksand kan vente bag hvert et hjørne. Her er et par af de ting, jeg troede skulle blive et væsentligt større problem i mit liv.

kviksand

  • Kviksand. Antal øvelser i at komme fri fra kviksand: 813 vs. antal kviksand-encounters: 0
  • Hukommelsestab – Horton-sagaen og samtlige sæbeoperaer i den liga gjorde det meget tydligt for mig, at jeg godt kunne forvente at få hukommelsestab cirka 3 gange i mine unge 20’ere. Som i ægte hukommelsestab, ikke tequila-fornægtelse – that is.
  • ..nu vi er ved Horton-sagaen; koma havde jeg også forventet ville være et væsentligt større problem.
  • At blive spærret inde i et efterladt køleskab – og en eller anden mærkelig forestilling om, at køleskabe ikke kan åbnes indefra. Det er stensikkert fra en eller anden gammel B-film. Jeg var dog ret sikker på, at det var ret så lethændt at man blev kvalt i et køleskab in the middle of nowhere.
  • Mælkebøttesaft. Det var faktisk et kæmpe problem. Da jeg var 7. Jeg var sikker på, at mit voksenliv ville være fyldt med ærgelser over tøj der var mælkebøtteplettet. Guess what? Det har faktisk ikke været så slemt. Derimod sætter boller i karry nogen krasbørstige pletter!
  • Krig. OG FUCKING GUDSKELOV FOR DET! Så mange film der handlede om krig, alle historier og historietimer om selvsamme – jeg troede det var ganske hyppigt at der var krig i Danmark.
  • Nu vi er i katastrofe-tænkning; brand. Igen, jeg troede det var ret normalt at minimum ét af dine hjem ville brænde ned i løbet af dit liv. Well, I guess not.
  • Lyng = hugorme. Jeg har til dags dato mødt 1 slange i den danske natur. Den var død. Meget død. På en bar klippesats på Bornholm. Intet lyng i miles omkreds. Min barndomslære har ofte haft lidt samme klang som Terkels mor i “Terkel i knibe” – og lyng var ikke en fin lille plante, men en decideret dødsfælde spækket med alverdens farlige hugorme.

Det er lidt skægt at kigge tilbage på. Især nu, hvor jeg har to niecer, der har et helt andet syn på, hvad der er farligt i verden.

Hvilke ting i livet troede du skulle blive et væsentligt større problem?

 

Har du et par stykker til listen? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

Lister, lister, lister