New Years resolutions

Quirks og skøre vaner

quirks

Vi har vel alle vores små mærkværdigheder her er nogle af mine små mystiske tanker og vaner.

  • Jeg kan ikke lide at benytte samme rute på hjemrejsen som på udrejsen. Lad os sige at jeg går på arbejde via Bredgade, så går jeg cirka alle andre veje end via Bredgade, når jeg skal hjem igen. Jeg har ingen idé om, hvorfor jeg gør det, men jeg bryder mig ikke om at gå samme rute “baglæns”. Jeg har gjort det siden jeg var 8 år og gik én rute til bussen og en anden hjem.
  • Når jeg spiser rugbrødsmadder med forskelligt pålæg spiser jeg helst én bid af hver mad. Beslutter hvilken jeg bedst kan lide og fortsætter herefter med skiftevis at spise af den ene og den anden, for selvfølgelig altid  at slutte med en bid af favoritten.
  • Jeg hader når folk stiller opvask i vasken! Opvask hører kun til i vasken det øjeblik det vaskes op, ikke ét sekund før – ifølge mig. Svenskeren mener dog, at opvask absolut ikke hører til på køkkenbordet, men i vasken. Det er en daglig, tavs magtkamp.
  • I vinterhalvåret er jeg altid superelektrisk! Jeg bryder mig virkelig ikke om at få stød – så cirka 6 måneder om året rører jeg alt hurtigt med min tommelfingernegl inden jeg rører med hånden. Det ser fuldstændig åndssvagt ud – men hellere det, end at få stød 800 gange om dagen!
  • Du kan se i min højre hånd om jeg har en god eller dårlig dag. Min hånd spassede fuldstændig ud for 4 måneder siden og siden da har min hånd været en åben bog om min daglige psyke. Det er lidt skørt, men den er god nok (og i dag har jeg en god dag!).
  • Jeg kan ikke lide at spise burgere og sandwiches. Smagen er the bomb, men jeg kan ikke lide at bide af store ting. Jeg piller helst min mad i mundrette bidder.
  • Det er cirka 50/50 om jeg elsker bananer eller om de motionerer min gag-refleks.. og jeg ved det aldrig, før jeg har spist første bid.
  • Frugt-strenge er det klammeste i verden! Bananstrenge og især appelsin- og klementinstrenge. Usch..
  • Jeg kan ikke spise på gaden. Hvis du nogensinde ser mig køre en hotdog ned i svælget på gaden, så kan du være stensikker på at jeg enten er møghamrende fuld eller sultedøden nær!
  • Når jeg har en vigtig aftale kommer jeg altid absurd tidligt. Afhængigt af, hvor langt jeg skal og hvor mange led der kan gå galt på vejen, har jeg altid minimum 30 minutters fuck-up-buffer. Min søster gør det samme – når vi har en aftale mødes vi stort set altid 30 minutter inden vi egentlig har aftalt – men hey, så er der tid til en ekstra latte.
  • Det ta’r mig i gennemsnit 2,5 år at kunne lide en sang. Min playlist er altid håbløst outdated.
  • Bauhaus er absolut i min top 5 af yndlingsbutikker!
  • Jeg bryder mig virkelig ikke om at føle mig til besvær. Hvis der ikke er andre der skal af bussen eller nogle som skal stige på bussen, når jeg skal af – så tager jeg bussen til næste stop (og krydser virkelig fingre for at nogen skal af/på something(!!!) der). Jeg har taget bussen op til 4 stop for langt.

Hvilke mystiske vaner  har I?

Ingen kommentarer endnu

Jeg bliver så glad, hvis du skriver en lille kommentar!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Next in line

New Years resolutions